0
Your Cart
No products in the cart.
Mentorat

THE KNGHT OF BALANCE (BKNIGHT)

Scop și ideal, hărnicie, curaj, claritate, echilibru, perseverență, anduranță și demnitate... Aceste valori te înnobilează ca om și ca profesionist.

Cum le poți obține, e o chestiune de responsabilitate și asumare. Un cavaler nu improvizează. El e un maestru al echilibrului și adaptării. Știe precis cum și când trebuie să acționeze pentru a obține maximul din orice oportunitate.

Este conștient de legile de dezvoltare ale vieții personale și ale celei profesionale și va fi mereu preocupat de a găsi un echilibru convenabil, deoarece știe că sacrificiul oricăruia dintre cele două aduce nefericire, neîmplinire și boală.


Daca ai fost obișnuit să faci lucrurile din TREBUIE sau pentru că, de-a lungul timpului, ți-a fost inoculată ideea că trebuie să uiți de tine, să trudești până cazi epuizat ca să ai rezultate, ei bine aici vei învață să te bucuri de activitatea și de călătoria ta spre maximizarea rezultatelor dorite.

THE KINGHT OF BALANCE (BKNIGHT)

Ce este BKnight?

BKnight este un program adresat tuturor celor care vor să descopere împlinirea profesională, să își crească veniturile, dar sunt prinși în conflictualitate, copleșire, supra-responsabilizare, crize de personalitate, insuficientă autocunoaștere și cunoaștere matură despre funcționarea psihicului și a individualității omenești. Toate acestea duc la dezechilibre, dintre care cel mai important cred că este dizarmonia dintre propria persoană și viața profesională.

Scopul programului

Scopul programului este să ofere susținerea mentală și emoțională, unelte și strategii personalizate de care ai nevoie pentru a-ți regăsi armonia dintre cele două mari arii importante ale vieții, iar odată cu acest proces, ca efect principal, dublarea veniturilor. Antrenamentul în această direcție are șanse de succes maxim dacă seamănă cu a unui cavaler, animat de următoarele principii și valori: scop și ideal, hărnicie, curaj, claritate, echilibru, perseverență, anduranță și demnitate.

Timp:

Dacă în ciuda parcurgerii cu perseverență a planului de formare de abilități și exersare nu ai rezultate în 90 de zile, beneficiezi de o prelungire de 30 de zile pentru implementarea metodelor și strategiilor programului BKnight.

Rezultate:

Dacă între 90-180 de zile nu vezi rezultate, primești gratuit un plan personalizat de creștere a eficienței și productivității, conceput de mine, pe care tu trebuie doar să îl implementezi în viața și businessul tău. Și îți recuperezi și investiția. Până la ultimul leu.

Garanțiile Programului

Monitorizare:

Programul este structurat în așa fel încât fiecare etapă să fie monitorizată, pentru a-ți facilita o înțelegere și o aplicare clară a pașilor ce trebuie implementați pentru dublarea eficienței și productivității. Monitorizarea oferă avantajul personalizării nevoilor tale în program, pentru a obține maximul de rezultate într-un timp cât mai scurt.

Rezultatele exercițiilor și activităților sunt evaluate atât săptămânal, cât și zilnic (la nevoie), în așa fel încât vei putea primi feedback imediat, fără timpi de așteptare, totul pentru a asigura un progres măsurabil și rapid.

Vreau să întru în program!

Cele 4 faze ale programului sunt:

Fundația: dacă nu ai setate foarte clar idealurile, valorile, principiile și scopurile, nu vei putea merge prea departe. 

Și nici o putere interioară nu se va activa fără să iei decizii și fără să acționezi. De aceea e nevoie să treci printr-un șir de experiențe care te vor lămuri:

 • Cum te definești tu în profesia ta.
 • Care este rolul profesiei în viața ta.
 • Încotro vrei să te îndrepți și ce faci concret  pentru asta.
 • Ce nu vrei să ți se întâmple raportat la afacerea/ ocupația  ta.

La finalul acestui modul vei putea:

 • Să construiești foarte clar o hartă a destinului personal și să faci exercițiul de revizuire a acesteia o dată la 2 ani.
 • Să construiești o direcție profesională sustenabilă.
 • Să setezi și să descrii idealul, valorile și principiile profesiei sau afacerii tale și să clarifici zonele de compatibilitate, cât și cele de incompatibilitate, între destinul personal și destinul profesiei tale.
 • Să optimizezi elementele cheie ale identității tale profesionale.
 • Să planifici cu taskuri concrete următorii 5 pași strategici care te duc spre idealul tău personal și profesional.

Pasul acesta te ajută să scoți de la naftalină cea mai bună versiune a ta. Tot ce te dă peste cap, ce te face să suferi și să te chinui acum, vine din faptul că, oricât de bine crezi că ești acum, viața te anunță ciclic că trebuie să crești.

Pentru că ne aflăm într-un astfel de moment, e cazul să înveți să setezi, resetezi sau să construiești propria ta identitate personală și profesională, avariată de evenimente și trăiri sufletești intense. Te scoate la propriu din bula neliniștii, confuziei, dezechilibrului, interminabilelor și inutilelor ”de ce-uri” și încercărilor.

Îți redă busola, sensul de a fi, liniștea, echilibrul, dar mai ales demnitatea. Fără astea nu poți produce un leu, iar eficiența ta e zero barat. Fără să știi precis cine ești, care estre drumul tău și steaua ta, te îndrepți spre mediocritate și autodistrugere.

Timpul vieții este foarte limitat. Dacă vrei să fie un timp trăit cu sens și împlinire, ai nevoie de o cunoaștere foarte profundă a valorii și calității timpului tău.

Acest modul îți oferă claritate și aduce ordine în felul în care trăiești timpul. Aici este nevoie de o serie nouă de experiențe, care să aranjeze într-o manieră simplă, pragmatică, ușor de atins, un timp de calitate, trăit în ceea ce vom construi ca Artă a Vieții.

La finalul acestui modul vei putea cunoaște și planifica în mod benefic următoarele domenii ale vieții tale personale, lămurind:

 • Care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi despre tine și să îl antrenezi, pe care nici un coach sau psiholog nu ți-l va putea spune sau antrena vreodată: lucrul cu Umbra.
 • Care este nivelul de disciplină al vieții personale și cum îl poți optimiza fără bătăi de cap.
 • Cum să faci prevenția, dar și gestionarea burnout-ului.
 • Cum să simplifici viața, înainte ca tot ce e complicat să te sufoce.
 • Ce sunt prietenii pentru tine. Care e rolul lor în viața ta. 
 • Ce hobby-uri și interese ai. Cum să le optimizezi pentru ca ele să fie o sursă de susținere a profesiei.
 • Care este imaginea pe care vrei să o afișezi și cum poți să o construiești.


Viața ta socială este una din sursele importante de auto sabotaj, tensiuni interioare, conflicte, pierdere de timp, ineficiență și scădere a productivității. O hartă foarte clară și implementarea de  obiceiuri sănătoase sunt calea directă pentru imagine și stima de sine la rangul de BKnight.

Relația de cuplu și de familie (dacă există) este cea mai provocatoare școală posibilă. Te poate ridica să fii motivat și productiv la maxim în profesia ta, sau te poate dărâma. 

Este modulul care te ajută să utilizezi o sursă de putere, de vindecare și de construcție foarte prețioasă.
Lucrul în această zonă poate aduce la lumină foarte multe tipare, condiționări, răni și suferințe vechi. Dar e bine dacă le aduce, pentru că e singura șansă să lucrezi cu ele.

La finalul acestui modul vei descoperi în mod practic:

 • Cum să echilibrezi relația cu familia de sânge și relația ta de cuplu.
 • Ce modele de prioritizare ale echilibrului între viața personală și viața profesională ai avut în familia de unde provii. Cine era părintele cel mai conștient de acest echilibru și ce ai învățat de la el.
 • Cum planificăm timpul în cuplu: cât timp ar trebui să avem, ce facem cu el, cum ne cunoaștem și ne negociem nevoile, cum schimbăm energia cuplului
 • Cum să gestionezi și să reduci conflictele în cuplu și familie.

Acest domeniu te învață să armonizezi viața personală cu cariera, profesia.

Preocuparea pentru relația de cuplu îți va da energie suplimentară, susținere și motivație de a construi proiectele cele mai îndrăznețe. Merită investit timp și pricepere ca relația ta să funcționeze optim, iar asta se va vedea în tonusul fiecărei zile și, desigur, în cifrele afacerii tale.

Acest modul este despre eficacitate și productivitate în profesia ta. Primele trei module au antrenat capacitatea de a folosi conștient și eficient resursele vieții personale, dar acum antrenezi capacitatea de a fi eficient utilizând resursele afacerii/ profesiei tale.

*În funcție de nevoile profesionale și profilul profesional al clientului, mentorul va susține construirea sau îmbunătățirea acelor domenii în care are o expertiză comună cu clientul:

Iată domeniile de expertiză disponibile: 

 • educație formală și nonformală
 • formare de mentori, traineri, terapeuți pe construirea de programe high ticket, înalte competențe de lucru cu oamenii
 • antreprenoriat autori online
 • marketing organic
 • construirea unei afaceri online pe produse educaționale, individuale sau de grup în coaching, mentorat, terapii holiste, copywriting, storytelling, content creator, Social Media expertise.

  Promovarea organică în mediul virtual:
 • Precizare: Toate temele de mai sus sunt dezvoltate pe subcapitole, strategii de implementare,  taskuri si exerciții, care fac trecerea de la concepte generale și abstracte la instrumente practice valoroase în mâna unui autor online.

 • Temele se personalizează și se dezvoltă în întâlnirea de strategie, la început de program.

Teme propuse:

 • Promovare organică versus promovare plătită- instrumente de lucru.
 • Înțelegerea funcționării algoritmului FB.
 • Pagina de autor, pagina de profil, construirea și creșterea grupurilor de audiență organică.
 • Optimizarea profilului personal și al profilului de grup.
 • Funneluri și audiență: setarea de funneluri pe pagina personală și de grup.
 • Automatizări necesare în mentenanța funnelurilor de audiența și în relația cu clienții.
 • Cine este clientul ideal și care sunt locurile lui.
 • Audiența relevantă cu nișa, audiență relevantă cu clientul ideal.
 • Construirea strategiei de promovare organică, de creștere a audienței, evitarea supraîncarcării cu taskuri.
 • Construirera ofertei.
 • Expertiză și produs. Metode de optimizare a produselor și ofertelor.
 • Content creating: ce scriu, cum scriu, când scriu și de ce scriu?
 • Cum creez și cum editez un video de impact pentru audiență.
 • Structura unei povești care inspiră audiența.
 • Vânzarea, de la teoriile mentorilor de marketing, la construirea unei relații bazată pe încredere și bun-simț.
 • Ritmul și structura, metode de livrare a programelor și a promisiunilor către clienți.
 • Testimoniale, upselling, fidelizare și scalare produs

Inca nu m-am convins: mai simplu, ce aduce BKnight?

 • Un Bknight aduce eficiență și productivitate maximă dacă este un bun cunoscător de oameni. În mod direct aceasta se reflectă în creșterea veniturilor.
 • Capacitatea de a gestiona conflictele crește autoritatea, iar planificarea eficientă a timpului economisește resurse.
 • Pentru o carieră de succes ai nevoie de abilități de comunicare și negociere care oferă un avantaj doar dacă înveți să cunoști mintea și intențiile celor cu care interacționezi.

în care vom personaliza și seta programul după nevoile tale, ritmul de lucru, obiectivele de atins, pașii de realizare. Totul ca programul să fie adaptat cât mai precis la viața ta, ca să obții rezultatele maxime.

în care evaluăm rezultatele exercițiilor săptămânii anterioare, terapie și mentoring, prin care setăm tema săptămânii. Este timpul prețios de conectare și consolidare a relației, de descoperire și de lucru pe problemele care te blochează, care dor și care te-au adus în situația de acum.

e important să revezi înregistrările pentru a relua unele idei sau clarificări. E important să nu fii stresat că vei pierde ceva din întâlnire. Focusează-te pe ce avem de lucrat. Ce nu prinzi poți relua din înregistrare mai apoi.

Structura BKnight

temele te țin conectat la program și sunt principala sursă de transformare. Temele și exercițiile construiesc abilități noi și nu sunt facultative. Cu cât vei fi dedicat și implicat în rezolvarea lor, cu atât rezultatele vor apărea mai rapid.

practic cu acest instrument nu ai cum să te blochezi pe undeva. Scopul său este de a aduce flow și consistență în tot ce faci zilnic legat de program. Oferă sentimentul de susținere și siguranță, dacă treci printr-o perioadă mai instabilă. Nu ezita să apelezi la chat cu încredere.

Resurse suplimentare de exerciții grupate pe trei categorii: 

 • exerciții pentru corpul fizic
 • exerciții și meditații pentru minte, inimă și voință
 • tehnici de creștere a motivației
 • metoda completă pentru gestionarea burnout-ului

La finalul acestul modul vei găsi răspunsurile și strategia pentru a-ți dubla veniturile, pentru că vei putea avea control pe următoarele domenii cheie:

  1. Relația cu cei din profesia ta (patroni, șefi, colegi, angajați, clienți, parteneri): cum să îi cunoști pe oameni mai bine (temperamente, personalitate), pentru a-ți croi drumul spre creșterea veniturilor, prin sincronizarea cu oportunități de avansare, oportunități pentru contracte noi, când și cum să soliciți o mărire de venituri fără ca aceasta să fie refuzată. 
  2. Stres management. Cum gestionăm situațiile tensionate. Metode și tehnici de gestionare a conflictelor.
  3. Managementul timpului-planificare axată pe eficiență. 
  • Top 10 lucruri care consumă cel mai mult timp. 
  • Cautăm soluții de optimizare eficientă a sarcinilor și automatizare. 
  • Reguli pentru diminuarea consumului și pierderilor de resurse.


Încă nu m-am convins:
mai simplu, ce aduce BKnight?

Acestea pot fi folosite ca resurse suplimentare sau ajutor pentru atingerea obiectivelor programului.

Notă: exercițiile și tehnicile programului BKnight nu pot fi distribuite, predate, împărtășite în afara programului.

Acum poți să devii un cavaler în adevăratul sens al cuvântului, iar rezultatele tale, în felul în care îți conduci viața și businessul, sunt titlul tău nobiliar, cartea ta de vizită.

Ce te împiedică să faci pasul spre ceea ce ți-ai promis într-o zi că vei deveni? Ai acum la dispoziție tehnicile, mijloacele și strategia care a pus zeci de oameni pe o cale sigură a succesului.
                     

Acest program NU este pentru tine dacă:

Nu ești dispus să investești timp, răbdare și resursele necesare, în tine însuți și în business-ul tău.

Nu ești gata să aduci claritate, coerență și disciplină în stilul tău de viață.

Crezi că ai nevoie doar de strategii de  eficiență și productivitate în business. Dar nu  înțelegi că nimic nu va funcționa dacă nu ești stabil mental și emoțional, echilibrat, odihnit și motivat. Iar asta se obține lucrând cu tine însuți.

Nu vrei mai mult de la viața și business-ul tău, te complaci în situația în care ești, așteptând un miracol exterior.

Cauți pastile magice și rețete garantate pentru succes.

Dacă ești gata să devii BKnight, înscrie-te în program!