0
Your Cart
No products in the cart.

Loredana, programator

Acest mentorat, m-a ajutat sa ma inteleg mai bine si odata cu asta sa inteleg oamenii din jurul meu mai bine si sa fiu mai in largul meu printre oameni. Ideea celor 4 lumi inconstient, subconstient, constient si supraconstient a capatat forma si a dat sens lumii pe care o experimentez. Blocajele care apar pot sa le depasesc mult mai usor pentru ca acum am o intelegere mai profunda a lor. Am invatat sa pun intrebari mai luminoase catre ceilalti ceea ce a dus la obtinerea de colaborari in loc de conflicte. Intrebarile luminoase m-au ajutat sa capat incredere ca e ok sa ma exprim fara sa mai imi fie teama de consecinte. Aceleasi cuvinte venite din lumi diferite au reultate diferite. 

Iti multumesc Danut pe aceasta cale pentru lumina pe care o aduci in viețile oamenilor in special in viata mea. Ai aparut exact ca o minune, de undeva, cumva am ajuns sa te cunosc si sa ma scoti din bucluc. 

Apreciez foarte mult exercitiile pe care le propui (pline de intelegere profunda a functionarii unei fiinte umane) si faptul ca daca iti pun intrebari vii cu raspunsuri. 

Multumesc pentru rabdare, intelepciune, grija si delicatete!

Nici nu visam sa intalnesc vreodata un mentor atat de magic!

Add a Comment

Your email address will not be published.