0
Your Cart
No products in the cart.

Gabriela Vasilache

Toate formarile imbracate in cursuri, seminarii sau pur si simplu teme meditative propuse de Danut Mitrut te transforma , daca iti dai voie sa te ghideze , asa cum stie numai el atat de bine,magic , chiar, pana dai nas in nas tot cu tine si acolo iti trebuie curaj si asumare sa te accepti . Simplu de spus in cuvinte sau de fapt nu sunt cuvinte cat de fantastica e aceasta calatorie si descoperire a ta prin altii, a ta prin lume si prin evenimentele care te reprezinta si in final sa ramai doar cu un Eu golit de idei preconcepute, dezvelit de cosmeticele de fatada ca sa dea bine doar la lume sau umflat in pene doar sa arate ceea ce nu e, cand in final ceea e Este, de fapt, este o stare si daca o simti esti intr-adevar castigat. Trebuie sa ajungi sa simti experiente care te transforma la propriu si care te fac sa te uiti apoi la tine ca la un alt Eu , mai frumos asa linistit si coerent , mai drept si mai constient de ceea ce traieste zi de zi.

N-am plecat cu nici o asteptare deosebita in aceasta formare . Stiam doar ca tine doar de mine sa fac ceva in directia asta si cum eu ma urnesc foarte greu intotdeauna , a fost cea mai mare provocare a mea din toate punctele de vedere. M-am depasit ca si asteptari in ce priveste curajul , forta interioara si am ajuns sa-mi regasesc increderea, autovalidarea si autoeducatia de a fi asa cum simt si de a simti cu claritate ceea ce viata imi ofera prin lentila potrivita . Mi-am dat seama la finalul formarii ca nu conteaza niciodata in ce functie sunt , inalta sau mai putin inalta , ceea ce conteaza e atitudinea cu care stau in acea functie . Atitudinea ma aduce sa am rezultate bune, ma face sa fiu deosebita si unica , imi da starea de bine si multumire de a fi in propria piele si asta ma face fericita si-mi aduce bogatie. Mi-am descoperit ,de asemenea, abilitatile cu care pot sa produc ceva concret in a-mi materializa dorintele imediate in zona de profesie si per total, da in final raman cu comori, bogatii care nu sunt decat darurile mele nedescoperite atatia ani dupa care am umblat fara sa stiu ce caut , dorindu-mi doar faima , bani si pozitie sociala indiferent prin ce mijloc ortodox sau mai putin ortodox. Acum stiu ca le pot avea pe toate astea doar daca imi aliniez in echilibru toate resursele mele, dand directie unui nou drum in viata mea, fara lupte sau dispute sau conflicte interioare si chiar fara sa fac valuri pe mare .

Mii de multumiri si recunostinta ca ai adus lumina si claritate in viata mea , cu atat mai mult cu acesta formare care mi s-a potrivit foarte bine in toate directiile !

Add a Comment

Your email address will not be published.