0
Your Cart
No products in the cart.

Aura, expert contabil

Inainte de a scrie aici am mai ascultat inca odata inregistrarea de la prima mea sedinta de mentorat cu Dan ca sa mi reamintesc stadiul de la care am plecat. 

Pe cat de frustrata eram atunci, la inceputul lunii august, pe atat de impacata si linistita ma simt eu cu mine acum privitor la relatiile de la job, relatia cu fiul meu si in rest. 

Eram tot timpul supraincarcata cu tascurile altora, la munca,iar acum am reusit sa ma eliberez de ceea ce colegii ,,binevoitori,, imi puneau in carca mea,  din poverile lor, din fisa postului lor, in fisa mea ,,nescrisa,,. 

Am reusit sa petrec timp mai de calitate cu fiul meu si cu mine. Am reusit in perioada de mentorat sa inchiriez un apartament luminos, calduros si cu confortul pe care mi l-am dorit dintotdeauna, la etajul 1 ca sa nu am multe scari de urcat si sa o am legatura mai stransa  Pamantul. 

Am reusit sa-mi amintesc ca sunt un contabil bun si ca pot mult mai mult decat atat si ca trebuie sa mai caut si alte societati cu activitate restransa din domeniul privat sa le tin contabilitatea, pentru a castiga niste banuti in plus. 

Pana acum refuzam toate ofertele din domeniul privat pe motiv ca doar in bugetari este ceea ce stiu eu cel mai bine si care mi ofera siguranta, (acum am vazut ca si aici , la bugetari, este siguranta doar pe jumatate, nimeni nu ne poate oferi garantii ca vom lucra pana la pensie doar in bugetari). Totul se schimba, dar in bine! 

Multumesc cu recunostinta Danut! si va multumesc si voua dragilor ca mi ati dat impuls in fiecare dimineata sa ma apuc de lucrat eu cu mine!🎄😀

 

Add a Comment

Your email address will not be published.